تبلیغات
مهندسی کشتی - دلفین های مرده 'کنسرو ماهی تن' می‌شوند
به روز شده:  14:35 گرینویچ - پنج شنبه 29 آوریل 2010 - 09 اردیبهشت 1389

محمد رضا لطفی، مدیر گروه بیولوژیکی دریایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفته است که عده ای از صیادهای صنعتی گاهی "جسد دلفین های مرده را به سردخانه بنادر می دهند و حتی از گوشت فاسد آن ها کنسرو تن تولید می شود."

آقای لطفی گفته است که مسئولیت کنترل سردخانه های بنادر به عهده اداره شیلات است، اما مسئولان شیلات و وزارت بهداشت ایران تاکنون نسبت به این خبر موضع گیری نکرده اند.

اسماعیل کهرم، کارشناس محیط زیست می گوید که در همه جای دنیا تلاش می شود که دلفین ها صید یا کشته نشوند.

آقای کهرم تهیه کنسرو از دلفین های مرده را زنگ خطر دانسته و می گوید علیرغم کنترل شدید وزارت بهداشت و سازمان دامپروری، به طور حتم این عمل به شکل "غیر قانونی" انجام می شود.

وی با اشاره به تجربه شخصی از سفر به خلیج فارس و مکان های صیادی این منطقه، می گوید که معمولا لاشه دلفین هایی که به ساحل آمده یا ماهیانی که در داخل تور افتاده اما به دلیل مسائل شرعی قابل خوردن نیستند را برای تولید کود جمع آوری می کنند.